Facebook YouTube

O nama

Profil tvrtkePutnička agencija Eklata iz Splita osnovana je 1991. godine i jedan je od najvećih turoperatora specijaliziranih isključivo za dječji i omladinski turizam u Hrvatskoj. Naš tim sastoji se od preko dvadeset visoko obučenih komercijalista, vodiča, pratitelja i animatora koji osmišljavaju, nude i realiziraju sve oblike školskih putovanja. Svi naši programi u potpunosti su prilagođeni nastavnom planu i programu, a vozni park udovoljava svim zakonskim standardima i propisima. Jedna smo od prvih agencija na ovim prostorima koja je uspješno integrirala društveno-zabavnu, sportsko- rekreativnu i večernju animaciju u svoje programe, a danas smo jedini koji istu nudimo za cijelo vrijeme trajanja naših putovanja neovisno o destinaciji. Uz sve navedeno posebno ističemo da gospodarimo specijaliziranim i najprilagođenijim dječjim i omladinskim centrom u Hrvatskoj, Resort Eklata Medena*** u Segetu Donjem kraj Trogira.


Putnička agencija EklataTko
smo? - Tim mladih, educiranih i profesionalnih turističkih djelatnika i pedagoga s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima. Okupljeni smo u agenciji specijaliziranoj isključivo za programe dječjeg i omladinskog turizma s više od 100 000 zadovoljnih korisnika iz Hrvatske, Europe i dalekih destinacija. Certificirani smo specijalist organizacije školskih putovanja sukladno kriterijima koje je propisala Udruga hrvatskih putničkih agencija, nositelj Certifikata ISO 9001 kao međunarodno priznatog sustava upravljanja kvalitetom, a naša agencija ocijenjena je s najvišom "AAA" ocjenom bonitetne izvrsnosti i financijske stabilnosti po međunarodnim standardimaDobitnici smo nagrade Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku (2. mjesto) u kategoriji srednjih DMK putničkih agencija!


Što radimo? – Osmišljavamo, nudimo i realiziramo sigurna, edukativna i nezaboravna nastavna i izvan nastavna putovanja za djecu i mlade u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako? – Kvalitetno i vrhunski profesionalno, poštujući u potpunosti odrednice HNOS – a, dobre poslovne običaje, pravila struke i višegodišnje iskustvo.

Kada? – tijekom cijele godine, a najviše u periodu od svibnja do listopada.

S kim surađujemo? – isključivo s provjerenim prijevoznicima, turističkim objektima specijaliziranim za prihvat djece i mladih, mladim i educiranim pratiteljima i licenciranim vodičima.

Zašto smo drukčiji? - zato što gospodarimo najmodernijim, najekskluzivnijim i najopremljenijem objektom za prihvat djece i mladih u Hrvatskoj - Resort Eklata Medena*** u Segetu Donjem kraj Trogira s timom mladih i stručnih animatora zbog kojih su naša putovanja sigurna, zabavna i nezaboravna, te medicinskom sestrom koja o zdravlju polaznika vodi brigu 0-24.

Stoga odaberite jedan od naših program, ukoliko želite doradite ga u suradnji s našim djelatnicima, udobno se smjestite i uživajte.

Dobro došli u čarobni svijet naših putovanja i programa, smijeha, zabave, druženja i
svega onoga što vole i dugo pamte djeca i mladi.


Vaš Eklata tim!!!Naš tim sastoji se od preko dvadeset visoko educiranih turističkih djelatnika. Svi programi u potpunosti su prilagođeni nastavnom planu, a vozni park udovoljava svim zakonskim propisima. Prvi u Hrvatskoj smo uspješno integrirali društvenu, sportsko-rekreativnu i večernju animaciju u svoje programe, a danas smo jedini koji istu nudimo za cijelo vrijeme trajanja putovanja, neovisno o destinaciji.

Newsletter